Műgyanta, mint vízzáró burkolat? Igen!

2017. július 24.
2409
Műgyanta, mint vízzáró burkolat? Igen!

A műgyanta padló számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Gyakorlatilag bármilyen felületre ( nem csak beton ) rá lehet tenni. Tökéletes választás, ha vannak apró repedések, egyenetlenségek a talajon vagy a felületen, hiszen a műgyanta padló kiválóan eltünteti őket. Tökéletesen ki tudjuk javítani az adott felületet mielőtt rákerülne a burkolat, így egységes, hézagmentes és sima felszínt kapunk. 

Hova javasoljuk a vízzáró burkolatot?

Ipari környezetben, gyári épületekben, vegyi üzemekben is kiváló választás, azonban lakossági ügyfeleink lakásaiban is egyre elterjedtebb. Az ügyfelek igényeinek felmérése alatt számtalanszor találkozunk azzal a problémával, hogy az aljzat vagy a burkolni kívánt felület túlságosan is átereszti a vizet. Ennek okai is különbözőek lehetnek: repedések találhatóak a felületen, felszíni sérülésekből adódóan, elhasználódtak a szigetelések, rávezeti a csatorna az elvezető vizet, illetve nem megfelelő a betonaljzat póruszárása. Ilyen esetekben kiváló választás a műgyanta padló, hiszen ezeket a felületeket kijavítjuk, aztán kerül majd rá a műgyanta padló. 

Legfontosabb tulajdonságai közé tartozik, hogy hézagmentes, amely által tökéletesen vízzáró burkolatot képez. A különféle alapozási technikának köszönhetően pedig megfelelő választás beton aljzatra, kerámia burkolatra, illetve aszfaltozott területre is. 

A csapadéknak, időjárási viszontagságoknak kitett felületek esetében is kiválóan lehet alkalmazni a műgyanta padlót, mivel higiéniai tulajdonságaiból adódóan megfelelő választás a szigorú követelményekkel küzdő üzemekben is. 

Vízzáró, de könnyen is tisztítható?

A műgyanta tehát kiváló vízzáró burkolati forma, melynek nincsenek speciális igényei. Bármilyen háztartásban megtalálható tisztítószereket lehet alkalmazni a tisztításánál, továbbá fugaréteg sem szakítja meg, így nemcsak higiéniailag, hanem esztétikailag szebb és praktikusabb megjelenést biztosít. Ráadásul bármilyen színkódban kikeverhető.

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!