Önterülő műgyanta padló

Mi az a műgyanta padló?

A műgyanta padló egy többrétegű, a helyszínen felvitt önterülő, vagy nem önterülő, változatos megjelenésű, strapabíró és hosszú életű burkolati rendszer. Egy olyan járófelület, amely biztosítja a hordozó felület hézagmentes védelmét kül-és beltéren egyaránt.

műgyanta padló

Miért válassza a műgyanta padlót?

Ajánljuk ezt a típusú burkolatot olyan helyiségek padlóbevonataként, ahol speciális követelményeknek kell megfelelni: így például az élelmiszer-és gyógyszeripar, továbbá a műszeripar esetében, ahol garantálni kell a pormentességet. Nem elhanyagolandó tényező, hogy az antisztatikus műgyanta padló az olyan helyiségek burkolataként is szolgálhat, ahol robbanásveszélyes anyagokkal dolgoznak. Az antisztatikus burkolat a különféle tevékenységek folyamán keletkezett töltéseket elvezeti, szétoszlatja, így megakadályozván a robbanásveszélyt vagy selejtképződést. Emellett egy vízkármentes burkolatról beszélünk, hiszen egy teljesen zárt felülettel rendelkezik, így autómosókba, vagy garázsokba is bátran felhasználható!

Hová ajánljuk a műgyanta padlót, mint padlóburkolatot?

Az így kialakított felület rendkívül strapabíró, hosszú élettartamú, ellenáll a mechanikai behatásoknak, a különféle savas-és lúgos folyadékoknak is. Jól bírja a magas hőmérsékletet, nyílt láng mellett sem kell attól tartani, hogy meggyulladna. A RAL skála bármely standard színében megrendelhető, és kereskedelmi mértékben is gyorsnak számító 4-5 napon belül a helyszínen kivitelezhető.


CÉGÜNK VÁLLAL LAKOSSÁGI ÉS IPARI MEGRENDELÉSEKET IS.


Ajánljuk a kiemelten magas látogatói terhelésnek kitett közösségi terekben is, mint például:

 •     éttermek;
 •     kiállítótermek;
 •     kávézók;
 •     galériák;
 •     fodrászszalonok;
 •     fogászati kezelőhelyiségek;
 •     különféle tevékenységű üzletek;

Speciális igényű helyiségek járófelületeként:

 •     műszeripari összeszerelő csarnokok;
 •     gyógyszeripari helyiségek;
 •     élelmiszeripari helyiségek;
 •     hangárok;
 •     stb.

műgyanta padló speciális igényekre

A műgyanta padló a legspeciálisabb elvárásoknak is megfelel!

Hogyan zajlik a műgyanta padló kivitelezése?

A műgyanta padló felvitelét megelőzően feltétlen szükség van helyszíni kiszállásra cégünk részéről, hogy megvizsgáljuk a hordozófelületet. Ekkor mérjük fel annak esetleges hibáit, és beszéljük meg az ügyféllel a számára legmegfelelőbb kialakítás részleteit. A szerződés megszületését követően az előre egyeztetett időpontban megkezdjük a megrendelés végrehajtását: a hordozófelület lecsiszolását, és portalanítását, az alapozást. Nem antisztatikus műgyanta padló esetében ezután következik a kvarcszórás. A műveletek elvégzése után újabb 8-10 órát kell várnunk, amíg megköt a felület, utána pedig következhet a fedőbevonat, majd pedig a kopóréteg felvitele.
A kivitelezési munkálatai átlagosan 4-5 napot vesznek igénybe.

strapabíró műgyanta padló

Szerteágazó megjelenése miatt akár fodrászszalonokba is ajánljuk!

Az átadást követő időszakról

A műgyanta padló átadását követően 24 óráig csak gyalogos forgalom terhelheti a felületet. 48 órát követően már kellően megköt a burkolat, hogy a helyiségekben villás raklapemelők, vagy targoncák is üzemelhessenek.

A műgyanta padló számos színben kapható

A burkolat kialakításához a RAL kód bármely színét felhasználhatjuk, de az alapáras színek a következőek: szürke, bézs, kék és tört fehér. Magasabb díjazás ellenében különlegesebb színárnyalatok, és felületek is kialakíthatóak, pl. márványos, amelyet gumiőrlemény felhasználásával alakítunk ki.

Mennyi garancia jár burkolatainkra?

Műgyanta padlóinkra egy év garanciát vállalunk, természetesen rendeltetésszerű használat ellenében. Nem elhanyagolandó tudnunk, hogy a padló teherbírása ugyanolyan mértékű, mint magának a befogadó felületnek.

önterülő műgyanta padló ipari felhasználásra

A műgyanta padló a nagy megterhelést kapó helyiségek, így raktárok kitűnő burkolata lehet!

Sérülés esetén hogyan javítható a műgyanta burkolat?

Bár rendkívül ellenálló, bizonyos körülmények között azonban mikrokarcolások keletkezhetnek a felszínén. Ezeket a hibákat foltszerű javítással lehet kiegyengetni. Ez azonban azzal járhat, hogy a kezelt terület némileg eltérő színárnyalatban játszik, mint az ép rész.

Hogyan tisztítható a műgyanta padló?

Az önterülő gyanta népszerűsége napjainkban is töretlen, hiszen rendkívüli tartósságának köszönhetően hosszú ideig megállja a helyét, ezen kívül pedig könnyen tisztán is tartható, nem kell hozzá speciális tisztítószereket alkalmazni.

Kérdéseivel forduljon bizalommal hozzánk:

Fekszi Krisztián
Ügyvezető
+36 70 565 5890

Keressen meg bennünket árajánlatunkért!

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!