Készítsen dekorburkolatot!

2017. szeptember 22.
2808
Készítsen dekorburkolatot!

A műgyanta padló napjainkban hatalmas népszerűségnek örvend nem csupán az ipari igénybevételek esetén, de a háztartásokban is, hiszen rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik. Kiváló tapadása miatt kevésbé csúszós, amely csökkenti a balesetek veszélyét. Emellett pedig rendkívül esztétikus külsővel rendelkezik, így az idő múlásával sem halványul el, hiszen nem lesz kopott a burkolt felület. 

Mitől lesz a padló dekor?

A dekor műgyanta padló olyan különleges felület, amely természetesebbé, színesebbé és egyedi megjelenésűvé teszi a padlót. A dekor műgyanta padlót nem csupán háztartásokba javasoljunk, hanem nagy teherbírásuknak köszönhetően ipari környezetben is megállja a helyét. A fokozott karcálló tulajdonsága mellett enyhén csúszásgátló felület ideális garázsok, de akár üzlethelyiségek leburkolására is.  A műgyanta padlót különböző színű műgyantákból készítik el a megrendelői igények szerint. Ettől lesz igazán különleges a burkolat. 

Egyedi és strapabíró

A dekor műgyanta padlók választékában mindenki megtalálhatja a számára ideális variációt. A RAL skála összes színében elő lehet állítani a megálmodott színt. Többféle színkombinációt, illetve mintázatot is kitalálhatunk, ettől igazán egyedi lesz a műgyanta burkolat megjelenése. A gyors és higiénikus tisztítás sem probléma, hiszen a padló hézagmentes, nincsenek fugák, melyek közé beszivároghat a kosz. Minden típusú aljzatra felhordható a műgyanta padló (beton, csempe, fa) de fontos, hogy az megfelelően legyen előkészítve: ne legyen berepedezett, göröngyös a felület. 

A műgyanta padlónak számos előnye van: 

  • kopásálló
  • könnyen tisztítható
  • egyedi
  • színkombinációkat is alkalmazhatunk
  • bármikor átszínezhető
  • szagtalan és antiallergén
  • padlófűtés-barát, hiszen kiváló hővezető

A műgyanta dekor padlóknak tehát rengeteg jó tulajdonsága van. Az egyedi és utánozhatatlan burkolatnak már csak a képzeletünk szabhat határt. Legyen szó most készülő vagy felújításra váró padlóról, mindkét esetben jó választás.

Legyen padlója stílusos és időtálló a dekor műgyanta padlóval! 

A weboldalon cookie-kat használunk, hogy a lehető legjobb felhasználói élményt nyújtsuk. Amennyiben tovább használod weboldalunkat, úgy elfogadod a cookie-kat. A részletekért kattints ide!