1184 Budapest, Ferenc utca 38.

Fekszi Krisztián +3670 5655890

csarnok műgyanta padlóműgyanta padlóműgyanta padló csúszásmentes felületipari műgyanta padlóműgyanta padló professzionális tervezésselÖnterülő műgyanta padlóminőségi műgyanta padló
 • Műgyanta padló, a speciális igényű helyiségek burkolata: fodrászat
  2018. április 10
  911
  A padló burkolása mindig fontos kérdés – legyen szó bármilyen helyiségről. De egy fodrászat esetén különösen fontos, hogy a speciális igényű üzlethelyiség strapabíró és vegyszerálló burkolatot kapjon, ami emellett rendkívül dekoratív is, hiszen ide megszépülni járnak leginkább a hölgyek.
 • Exkluzív műgyanta padló-ipari méretekben
  2018. március 13
  1062
  Különleges esztétikai élményt nyújtó burkolat

  Az exkluzív műgyanta padló a szokványos ipari műgyanta padlóktól eltérően, egy esztétikusabb megjelenésű, de ugyanolyan tartós burkolat kialakítását teszi lehetővé.
 • Hogyan válasszuk ki a megfelelő hidegburkolatot?
  2017. október 31
  1122
  A megfelelő padlóburkolat kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen hosszú évekig szeretnénk használni a járófelületet. Az időtállósága és strapabírósága mellett pedig az esztétikai funkciója sem elhanyagolhatatlan.
 • Antisztatikus burkolat – a leggyakoribb kérdések
  2017. október 08
  1266
  Az elektromos töltések láthatatlan fizikai erőként bármilyen felületen megtalálhatóak: a falakon, a fűtőtesteken, a padlószőnyegen és különösen az emberi testen. Az elektrosztatikus kisülések bizonyos munkaterületeken pedig komoly károkat okozhatnak.
 • Készítsen dekorburkolatot!
  2017. szeptember 22
  1530
  A műgyanta padló napjainkban hatalmas népszerűségnek örvend nem csupán az ipari igénybevételek esetén, de a háztartásokban is, hiszen rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik. Kiváló tapadása miatt kevésbé csúszós, amely csökkenti a balesetek veszélyét.
 • Hogyan korrigáljuk a meglévő műgyanta burkolatot?
  2017. szeptember 05
  1339
  Az önterülő műgyanta padló népszerűsége napjainkban is töretlen, hiszen rendkívüli tartósságának köszönhetően hosszú ideig megállja a helyét. A műgyanta padló kiemelkedő mechanikai tulajdonságainak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen felületen alkalmazható, kielégíti az ipari és a lakossági igényeket is.
 • Csúszásmentes burkolat: mikor, hová, kinek?
  2017. július 31
  1292
  A műgyanta padló alkalmazhatósága számtalan formát önthet. Lakossági és ipari épületek esetében is kiválóan hasznosítható. Legyen szó vegyi üzemekről, gyári épületekről, garázsokról. Ezen kívül a befogadó felülettel és más burkolati formákkal szemben is rengeteg előnye van. Teherbírása attól függ, hogy milyen magáé a befogadó felületé.
 • Műgyanta, mint vízzáró burkolat? Igen!
  2017. július 24
  1369
  A műgyanta padló számos jó tulajdonsággal rendelkezik. Gyakorlatilag bármilyen felületre ( nem csak beton ) rá lehet tenni. Tökéletes választás, ha vannak apró repedések, egyenetlenségek a talajon vagy a felületen, hiszen a műgyanta padló kiválóan eltünteti őket.
 • Elektrosztatika: a felelős maga az ember?
  2017. július 10
  1327
  Az elektromos töltések mindenhol jelen vannak láthatatlan módon, mint fizikai erő, legyen szó falról, fűtőtestről, padlószőnyegről vagy kivált képen az emberi testről. A tárgyakhoz hasonlóan az ember is hamar feltöltődhet, és amennyiben különböző feszültségszinttel találkozik, rövid idő alatt ki is sülhet. Az ilyen elektrosztatikus kisülések komoly problémákhoz vezethetnek egyes munkaterületeken.