1184 Budapest, Ferenc utca 38.

Fekszi Krisztián +3670 5655890

csarnok műgyanta padlóműgyanta padlóműgyanta padló csúszásmentes felületipari műgyanta padlóműgyanta padló professzionális tervezésselÖnterülő műgyanta padlóminőségi műgyanta padló

Vegyszerálló padlóbevonat ipari padló kialakításához


ipari műgyanta padló

Hová ajánljuk a vegyszerálló padlóbevonatot?

A gyártóhelyiségek általában nagy kihívást jelentenek a padlóbevonatoknak. A mechanikai terhelés mellett járulékosan felléphet hőhatás vagy vegyi igénybevétel, illetve követelmény lehet a padló vezetőképessége is. Vállalásaink között szerepel a vegyszerálló padló, melynek már a nevében is szerepel rendkívüli tulajdonsága. Az ilyen jellegű műgyanta padlóbevonatok igazán ellenállóak a vegyszerek és különféle vegyi hatások elegyének, ezért is ajánljuk ipari padlók burkolásához. Ez a padlóbevonat bizonyos épületekben, mint például laborok, kórházak (főként műtők), illetve robbanás biztos épületek esetében nemcsak lehetőségként merül fel, de műszaki előírások is érvényesek rá. 

A technikailag tökéletes, funkcióját teljes mértékben betöltő műgyanta padló az alapfeltétele a zökkenőmentesen, hatékonyan és gazdaságosan lezajló folyamatoknak az iparban, a kereskedelemben, a köz- és magánszférában is. A tönkrement padlófelületek helyreállítását, megváltozott használati funkcióhoz igazítást és természetesen teljesen új felületek létrehozását is vállaljuk. Megterhelést jelent a padlónak az ütő vagy szúró igénybevétel, a felületen megoszló terhelés vagy koptatás. Olaj, üzemanyag, tisztítószer, só, sav, lúg vagy egyéb vegyi terhelések esetén rendkívül jó választás a vegyszerálló padlóbevonat. 

Sokszínű megoldások láb alatt

A vegyszerálló műgyanta padlóbevonat számos kiemelkedő előnnyel rendelkezik, amelyek kiválóvá teszik ipari padló létrehozására. Ilyen többek között a hihetetlenül magas kopásállóság és vegyszerállóság, mely garantálja a padlóbevonat időtállóságát. Emellett a műgyanta padlóbevonat önterülő, oldószermentes, könnyen tisztítható és számos változatos színben kapható, így esztétikai szempontból is tökéletes választás.

A vegyszerálló padlóbevonat előnyei

vegyszerálló ipari műgyanta padlóPadlóbevonataink számos előnye párosul az egyszerű és gazdaságos bedolgozási módszerrel valamint kimagaslóan környezetbarát tulajdonságokkal. Különösen a vizes bázisú, oldószer és lágyító anyag összetevőket nem tartalmazó bevonatrendszerek biztosítanak kellemes feltételeket a felhordás, majd a későbbi használat során. A padlóbevonatok fugamentes, sima felületet képeznek, melyet könnyű tisztán tartani. A színek pedig teret engednek a kreatív ötleteknek.

ipari vegyszerálló műgyanta padlóFontos a hordozófelület minősége

Fontos kiemelnünk, hogy egy nem megfelelő padlóbevonat rendkívüli mértékben károsíthatja az alatta található betont, hiszen a berepedezett burkolat repedésein keresztül könnyen beszivároghatnak a vegyi anyagok, és ez kimagasló károkat is okozhat.