1184 Budapest, Ferenc utca 38.

Fekszi Krisztián +3670 5655890

csarnok műgyanta padlóműgyanta padlóműgyanta padló csúszásmentes felületipari műgyanta padlóműgyanta padló professzionális tervezésselÖnterülő műgyanta padlóminőségi műgyanta padló

Önterülő műgyanta padló

 

Rengeteg elektronikai, műszeripari, vegyipari üzemben, azonban ha más területekről is beszélünk, rendkívüli fontosságú lehet, hogy a padló bizonyos tevékenységek folyamán keletkezett töltéseket elvezesse, szétoszlassa, így megakadályozván a robbanásveszélyt vagy selejtképződést. A vezetőképes műgyanta padlóink rendkívül idő- és teherbíróak. 

 

Cégünk vállal lakossági és ipari megrendeléseket is.

Hogyan zajlik a műgyanta padló kivitelezése?

Speciális technológiánknak köszönhetően tartós és teherbíró végeredményre számíthatnak ügyfeleink. A felület portalanítása után felcsiszoljuk, alapozzuk, majd következik a kvarcszórás. Ezek után várni kell 8-10 órát, amíg megköt a javítás. Ezután újra portalanítjuk a felületet, majd csiszoljuk, illetve javítjuk azt.  A műveletek elvégzése után újabb 8-10 órát kell várnunk, amíg megköt a felület, utána pedig következhet a fedőbevonat, majd pedig a kopóréteg. 

Strapabíró műgyanta padlók

Fontos kiemelnünk, hogy vannak vegyszerálló anyagok, illetve tűz- és hőálló műgyanta padlóink. Azonban bizonyos fok fölött ezek is nyomot hagyhatnak. Fokozott tűzvédelmi biztonsági helyen is kivitelezhetőek. Sőt, árvízkár esetén szintén kibírják, hiszen fúgamentes, teljesen zárt felületről beszélünk.

Milyen színekben kaphatóak műgyanta padlóink?

A munkálatokhoz a RAL kód bármely színét felhasználhatjuk, de az alapáras színek a következőek: szürke, bézs, kék és tört fehér.
Magasabb díjazás ellenében különlegesebb színárnyalatok, és felületek is kialakíthatóak, pl. márványos, amelyet gumiőrlemény felhasználásával alakítunk ki.

Mennyi garancia jár a műgyanta padlókra?

Műgyanta padlóinkra egy év garanciát vállalunk, természetesen rendeltetésszerű használat ellenében. 

Mennyi megterhelést viselnek el műgyanta padlóink?

Műgyanta padlóink teherbírása olyan, mint maga a befogadó felületé.

Hogyan javítható?

Sajnos a műgyanta padlók érzékenyek, így javítás esetén láthatóak maradnak a javítás nyomai, tehát foltszerűen javíthatóak. 


Hogyan tisztítható a műgyanta padló?

Az önterülő gyanta népszerűsége napjainkban is töretlen, hiszen rendkívüli tartósságának köszönhetően hosszú ideig megállja a helyét, ezen kívül pedig könnyen tisztán is tartható. Nem kell speciális tisztítószereket alkalmazni, viszont tisztításnál ügyelnünk kell, nehogy felületi sérüléseket okozzunk.