1184 Budapest, Ferenc utca 38.

Fekszi Krisztián +3670 5655890

csarnok műgyanta padlóműgyanta padlóműgyanta padló csúszásmentes felületipari műgyanta padlóműgyanta padló professzionális tervezésselÖnterülő műgyanta padlóminőségi műgyanta padló
 • Műgyanta padló, a speciális igényű helyiségek burkolata: fodrászat
  2018. április 10
  911
  A padló burkolása mindig fontos kérdés – legyen szó bármilyen helyiségről. De egy fodrászat esetén különösen fontos, hogy a speciális igényű üzlethelyiség strapabíró és vegyszerálló burkolatot kapjon, ami emellett rendkívül dekoratív is, hiszen ide megszépülni járnak leginkább a hölgyek.
 • Színes műgyanta padló: ahol a design és a funkcionalitás egy egységet alkot
  2018. április 04
  1245
  De mégis, mi az a műgyanta?
  A műgyanta, vagy más néven szintetikus gyanta a növényi gyantákhoz hasonló tulajdonságú, de mesterséges anyagok gyűjtőfogalma. A műgyanták viszkózus anyagok, melyek képesek véglegesen megkeményedni egységes felületet alkotva.
 • Burkoljunk műgyantával, műgyanta padlóval!
  2018. március 30
  1021
  Miért érdemes burkolóanyagként a műgyantát választani? Miben jobb a parkettánál vagy a csempénél?
  A válasz egyszerű: tartósságában lekörözi társait.
 • Exkluzív műgyanta padló-ipari méretekben
  2018. március 13
  1062
  Különleges esztétikai élményt nyújtó burkolat

  Az exkluzív műgyanta padló a szokványos ipari műgyanta padlóktól eltérően, egy esztétikusabb megjelenésű, de ugyanolyan tartós burkolat kialakítását teszi lehetővé.
 • A műgyanta padló a mechanikai terhelésnek is ellenáll
  2017. november 05
  1103
  Ipari környezetben a padló fokozott megterhelésnek van kitéve. Fontos, hogy még ebben a helyzetben is ellenálló legyen a műgyanta padló. Ezt az aljzat megfelelő előkészítésével és a rétegek szakszerű felépítésével érhetjük el.
 • Hogyan válasszuk ki a megfelelő hidegburkolatot?
  2017. október 31
  1122
  A megfelelő padlóburkolat kiválasztása nem egyszerű feladat, hiszen hosszú évekig szeretnénk használni a járófelületet. Az időtállósága és strapabírósága mellett pedig az esztétikai funkciója sem elhanyagolhatatlan.
 • Töltött műgyanta padló – kinek ajánljuk?
  2017. október 23
  1110
  Az épületek egyik leginkább igénybe vett része a padló. Éppen ezért igazán fontos, hogy ne csupán esztétikailag kiváló megjelenésű legyen, hanem időtálló és strapabíró is. Fontos, hogy szem előtt tartsuk, épületünk milyen célra lett megtervezve.
 • Ne érje be kevesebbel: műgyanta padló
  2017. október 16
  1419
  A különböző ipari tevékenységek folyamán a padló hatalmas megterhelésnek van kitéve. A legtöbb gyártási eljárásnál a levegő által hordozott részecskék is problémát okozhatnak. Ezek akár károsak is lehetnek a termékekre, a gyártási folyamatokra, de az ott dolgozókra is.
 • Állítsuk helyre a balkont!
  2017. október 02
  1212
  A balkonok az épületek érzékeny részeihez tartoznak. Mivel gyakorlatilag kültéren helyezkednek el, erőteljesen hatnak rá az időjárási viszontagságok: a hideg, a fagy, az eső, a forróság és az erős UV sugárzás is.
 • Olajszennyeződés: hogyan tisztítsuk meg a padlót?
  2017. szeptember 30
  1215
  A gyártóhelyiségek általában nagy kihívást jelentenek a padlóbevonatoknak. A mechanikai terhelés mellett járulékosan felléphet hőhatás vagy vegyi igénybevétel, illetve követelmény lehet a padló vezetőképessége is.
 • Készítsen dekorburkolatot!
  2017. szeptember 22
  1530
  A műgyanta padló napjainkban hatalmas népszerűségnek örvend nem csupán az ipari igénybevételek esetén, de a háztartásokban is, hiszen rengeteg jó tulajdonsággal rendelkezik. Kiváló tapadása miatt kevésbé csúszós, amely csökkenti a balesetek veszélyét.
 • A vezetőképes műgyanta padló rétegei és felépítése
  2017. szeptember 16
  1341
  Az elektromos töltések mindenhol előfordulnak környezetünkben, mint egyfajta láthatatlan fizikai erő. Megfigyelhető akár a falon, szőnyegen, vagy akár az emberi testen is. Mivel a töltés levezetése a padlón keresztül történik, így igen fontos annak összetétele és kialakítása.
 • Legyen garázsa is stílusos!
  2017. szeptember 10
  1257
  Egyre több háztartásban gondolják úgy, hogy a garázsnak nem csupán egy funkcionális helynek kell lennie, hanem esztétikailag is dekoratívnak. Az igényesség strapabírással is párosul, ugyanis a stílusos garázs burkolata nemcsak tetszetős, de rendkívül ellenálló is.
 • Hogyan korrigáljuk a meglévő műgyanta burkolatot?
  2017. szeptember 05
  1339
  Az önterülő műgyanta padló népszerűsége napjainkban is töretlen, hiszen rendkívüli tartósságának köszönhetően hosszú ideig megállja a helyét. A műgyanta padló kiemelkedő mechanikai tulajdonságainak köszönhetően gyakorlatilag bármilyen felületen alkalmazható, kielégíti az ipari és a lakossági igényeket is.
 • Beton impregnálása: mikor, hová, miért?
  2017. augusztus 31
  1504
  A betonimpregnálás legfontosabb előnye, hogy megvédi az épületet a csapadéktól, a nedvességtől és a lecsapódó párától. Remek választás lehet, ha meg szeretnénk óvni a betonfelületet az időjárás viszontagságaival szemben.
 • Vegyszerálló műgyanta burkolatú padló – gyakori kérdések (GY.I.K.)
  2017. augusztus 24
  1298
  A vegyszerálló műgyanta padló – ahogyan a nevében is benne van – nagymértékben képes ellenállni a vegyszerek okozta hatásoknak. Emiatt a remek tulajdonsága miatt igazán jó választás lehet az ipari területek, gyárak burkolatainak kivitelezéséhez.
 • Milyen károkat okoz a műgyanta padlóban a nedvesség?
  2017. augusztus 18
  1271
  Legyen szó ipari környezetről, vagy lakossági burkolatról, kültérről, esetleg beltérről az időjárási viszontagságok megviselhetik az aljzatot minőségileg és esztétikailag egyaránt. Az eső, pára, nedvesség, illetve az időjárási viszontagságok hatására burkolatunk könnyen nedvessé és ezáltal csúszóssá is válhat, ami igazán balesetveszélyes is lehet.
 • Műgyanta padló: kültéren vagy beltéren?
  2017. augusztus 10
  1305
  Rengeteg elektronikai, műszeripari, vegyipari üzemben, azonban ha más területekről is beszélünk, rendkívüli fontosságú lehet, hogy a padló bizonyos tevékenységek folyamán keletkezett töltéseket elvezesse, szétoszlassa, így megakadályozván a robbanásveszélyt vagy selejtképződést.
 • A robbanás elleni védelemben a padló sem elhanyagolhatatlan
  2017. augusztus 04
  1152
  Az elektromos töltések láthatatlan fizikai erőként mindenhol lesben állnak: a falakon, a fűtőtesteken, a padlószőnyegen, de különösen érdekes, hogy az emberi testen is. Nemcsak a tárgyak, hanem az emberek is gyorsan feltöltődhetnek, ha a különböző feszültségszintek találkoznak.
 • Csúszásmentes burkolat: mikor, hová, kinek?
  2017. július 31
  1292
  A műgyanta padló alkalmazhatósága számtalan formát önthet. Lakossági és ipari épületek esetében is kiválóan hasznosítható. Legyen szó vegyi üzemekről, gyári épületekről, garázsokról. Ezen kívül a befogadó felülettel és más burkolati formákkal szemben is rengeteg előnye van. Teherbírása attól függ, hogy milyen magáé a befogadó felületé.
 • Műgyanta padló – leggyakoribb kérdések (GY.I.K.)
  2017. július 17
  1343
  Amikor elhatározzuk, hogy épületünkbe, gyári helyiségünkbe, garázsunkba vagy lakásunkba műgyanta padlót szeretnénk, számos kérdés merülhet fel a témával kapcsolatban. Most összeszedtük a leggyakoribb témákat, hogy ügyfeleink áttekintést nyerhessenek.
 • Elektrosztatika: a felelős maga az ember?
  2017. július 10
  1327
  Az elektromos töltések mindenhol jelen vannak láthatatlan módon, mint fizikai erő, legyen szó falról, fűtőtestről, padlószőnyegről vagy kivált képen az emberi testről. A tárgyakhoz hasonlóan az ember is hamar feltöltődhet, és amennyiben különböző feszültségszinttel találkozik, rövid idő alatt ki is sülhet. Az ilyen elektrosztatikus kisülések komoly problémákhoz vezethetnek egyes munkaterületeken.
 • Miért jó a műgyanta padló?
  2017. július 03
  1524
  A lakosság közé is egyre jobban beszivárog az önterülő műgyanta padló, amely önmagában véve is remekül megállja a helyét. Egybefüggő, hézagmentes kialakításával hamar belopta magát nemcsak a vállalatok, hanem az civil emberek szívébe is. A műgyanta padló öntöttpadló néven is ismeretes. A műgyanta használata eleinte arra korlátozódott, hogy pórusmentessé és víztaszítóvá tegyék a betonrétegeket.