1184 Budapest, Ferenc utca 38.

Fekszi Krisztián +3670 5655890

csarnok műgyanta padlóműgyanta padlóműgyanta padló csúszásmentes felületipari műgyanta padlóműgyanta padló professzionális tervezésselÖnterülő műgyanta padlóminőségi műgyanta padló

Egy friss, és lendületes vállalkozás vagyunk

Vállalkozásunk, mint önálló cég két éve van jelen a piacon, bár tagjaink távolabbra tekinthetnek a szakmában való tapasztalatokat illetően. Alapvetően cégünk négy fővel működik, azonban nagyobb megrendelések esetén ennél több embert is tudunk mozgósítani az adott munkához. Cégünkben az az igazán különleges, hogy személyesen veszünk részt (általában műgyanta padló) a tervezésben és a kivitelezésben is, emellett a munkához felhasznált anyagaink műbizonylattal is rendelkeznek. 

Fontos kiemelnünk, hogy elsősorban cégek megkereséseit áll módunkban teljesíteni. Magánszemélyek megkereséseit sem utasítjuk el, de ez esetben egy garázsméret alatt nem áll módunkban kiszállni a helyszínre.

 

Hogyan zajlik az ajánlatkérés?

Ügyfeleink honlapunkon vagy telefonos elérhetőségeinket keresztül vehetik fel cégünkkel a kapcsolatot, ahol első körben időpontot egyeztetünk, hiszen rendkívül fontos, hogy személyesen is megtekintsük a kezelni kívánt felület méreteit, helyszíni adottságait, illetve hogy ügyfelünk kéréseinek eleget téve a lehető legprofesszionálisabb munkálatokat elvégezhessük. Az egyeztetés után kiszállunk a helyszínre, ahol egy konkrét megbeszélést tartunk, amikor számunkra is nyilvánvalóvá válnak a kezelt felület lehetőségei (milyen jellegű lesz a padló: például műgyanta). Ügyfelünknek már a helyszínen elkészítünk egy árajánlatot, amit ha elfogad, a kezdés időpontjáról, illetve a munkálatok idejéről is részletesen tájékoztatjuk. Munkafolyamatot elvállalni kizárólag helyszíni felmérés után tudunk! A helyszínre történő kiszállás, a munka felmérése, illetve az ajánlatadás is díjtalan. Különféle felületi hibák javítását is végzünk betonon, például repedések, beszívódások, elhasználódott beton helyreállítása. 

Országosan elérhetőek szolgáltatásaink

Szeretnénk felhívni a figyelmet, hogy cégünk országosan vállal megrendeléseket, de kérés esetén a határokon túl is vállalunk megbízatást, így már több alkalommal volt alkalmunk Romániában és Szlovákiában is dolgozni. Amennyiben további kérdése merülne fel, kérjük, vegye fel velünk a kapcsolatot az Ajánlatkérés menüpontra kattintva, illetve a +36 70 56 55 890 es telefonszámon.